Calendar of Events

 

Un nou moment de bilant

Adunarea Generala a Membrilor Petroleum Club 2005

Fiecare inceput de an inseamna pentru Petroleum Club momentul de bilant reprezentat de Adunarea Generala a Membrilor Petroleum Club, ce s-a desfasurat si de aceasta data in eleganta Casa a Petrolistului, in data de 23 februarie 2005. Membrii asociatiei au adoptat prin vot unanim Raportul Anual al Asociatiei si Raportul Cenzorului pe anul 2004. De asemenea, cu aceeasi majoritate deplina, au fost adoptate modificarile statutului propuse de catre Consiliul Director, dupa cum urmeaza:


- Numarul membrilor Consiliului Director creste de la 5 la 7.

- Moneda in care este exprimata cotizatia anuala va fi EURO, in loc de USD.

- Companiile multinationale si cele cu mai mult de 500 de angajati vor fi reprezentate de catre 2 membri in asociatie.

- Se desfiinteaza cotizatia de 200 USD pentru persoane fizice.

- Se infiinteaza statutul de „Membru Asociat” pentru companiile sau organizatiile ce ofera Petroleum Club participarea in cadrul lor pe baza de reciprocitate.

- Se infiinteaza statutul de „Membru Onorific” pentru fostii Presedinti ai Petroleum Club, ce asigura participare in asociatie fara obligatii financiare.

In cadrul aceleiasi Adunari Generale dl. Werner Ladwein, Executive Director E & P, a acceptat invitatia Consiliului Director de a reprezenta PETROM S.A. in structura de conducere a Petroleum Club.

In cadrul discutiilor libere s-au discutat mai multe aspecte ale activitatii asociatiei, dintre care mentionam posibilitatea desfasurarii unor intilniri informale, lunare, in unul din pub-urile selecte bucurestene, necesitatea stringerii relatiei cu presa si modul in care se poate obtine o mai buna redare a activitatilor asociatiei in mass media.

Adunarea Generala a Membrilor Petroleum Club s-a incheiat cu un cocktail la care au participat, in calitate de invitati speciali, membrii unei delegatii de oameni de afaceri apartinind companiei canadiene EnCana.

2004 Petroleum Club Annual Report
2004 Petroleum Club Financial Report

   

Pentru a vizualiza si a descarca fotografii de la acest eveniment
, click AICI
     
  Home | Statute | Members | Application details | Calendar of events | Related links | Contact us